I Jazz Café AXO spelas det livemusik. På fredagkvällar har vi varierande gästartister. Kvällarna är i allmänhet avgiftsbelagda. På lördagar erbjuder vi mera avslappnad livemusik. 

Observera att på livekvällar reserverar bord endast för kunder som äter.
VI FÖRBEHÅLLER OSS RÄTTEN ATT GÖRA ÄNDRINGAR I EVENEMANGEN.

SÖNDAG 5.5. EN RESA TILL MINNENAS BOULEVARD

EN RESATILL MINNENAS BOULEVARD söndagen 5.5. kl 15 är en nostalgisk tidsresa fylld av musik och berättelser, som tar oss genom decenniernas älskade sånger från självständighetens tidiga dagar till nutid.

Det är en unik och underhållande genomgång av det självständiga Finlands historia, sånger och berättelser. Vi får höra de älskade finska sångerna från det nationellt romantiska första skedet till dagens musik. Våra guider på resan är mezzosopranen Essi Luttinen och pianisten Petri Haapasalo.

Det finns några platser kvar för detta evenemang på eftermiddagen. Det erbjuds även ugnspotatis på husets vis med ditt val av fyllning samt kaffe med bakelse för 49 € per person. Du kan också njuta av eftermiddagen utan måltid för 20 €. Boka din plats i förväg på telefonnummer 040 169 7114 eller via e-post: info@jazzcafeaxo.fi.

Föreställningen är på finska.


LÖRDAG 11.5. CRAZY PIANOS SHOW

Lördagen 11.5 firas det återigen en rolig kväll på Jazz Café AXO med Olli och Pete. CRAZY PIANOS SHOW uppfyller dina låtönskemål och du kan sjunga och dansa med! Den här showen kommer inte att göra dig besviken! Från klockan 21 och fram till slutet av kvällen. Fri entré.


FREDAG 17.5. ERKKA MAKKONEN

SIG-bandets gitarrist Erkka Makkonen uppträder på en akustisk spelning på Jazz Café AXO på fredagen den 12 april kl. 21 och framför klassiska hits och ovanligheter inom finländsk pop.

Makkonen har spelat i många band, inklusive SIG, Eurooppa 3, EVE, Huhu, Poprocks och många fler. Repertoaren innehåller känsliga ballader, roliga poplåtar, intensivt gitarrspel och rock’n’roll. Kvällen har GRATIS INTRÄDE.


ONSDAG 22.5. EN KVÄLL MED DICK HOLMSTRÖM

Skådespelaren Dick Holmströms egen kväll på Jazz Café AXO är en överblick över konstnäens karriär och livslåtar som har sina rötter i Pargas. Det kommer att finnas historier och sånger, med Petri Haapasalo som kvällens värd vid pianot. Biljetter 15 €.