Jazz Café AXOssa soi myös livemusiikki. Perjantai-iltaisin kuullaan vaihtuvia artistivieraita. Illat ovat pääosin maksullisia. Lauantaisin soi rennompi ravintolatunnelmaan sopiva livemusiikki.

Huomioithan, että liveiltoihin varaamme pöytiä vain ruokaileville asiakkaille.

KESKIVIIKKO 29.6. SUMMERTIME SWINGING WEDENSDAY: Severi Pyysalo

Jazz Café AXOssa myös kesäkeskiviikot svengaa! Summertime Swinging Wednesday’ssa keskiviikkona 29.6. Petri Haapasalon artistivieraana on vibrafonisti Severi Pyysalo. Tule drinksuille ja viihtymään! Livemusiikkia klo 19 alkaen. Vapaa pääsy.

KESKIVIIKKO 6.7. SUMMERTIME SWINGING WEDENSDAY: Antti Sarpila

Jazz Café AXOssa myös kesäkeskiviikot svengaa! Summertime Swinging Wednesday’ssa keskiviikkona 6.7. Petri Haapasalon artistivieraana on klarinetisti Antti Sarpila. Tule drinksuille ja viihtymään! Livemusiikkia klo 19 alkaen. Vapaa pääsy.

PERJANTAI 8.7. TEARS APART

Perjantaina 8.7. klo 20 alkaen Jazz Café AXOssa tanssittaa ja viihdyttää turkulaisbändi Tears Apart. Keikka ulkona säävarauksella. Sisäänpääsy 10 €.

LAUANTAI 9.7. SAARISTO – LAULUJA MERELTÄ

Ylistyslaulua saaristolaisuudelle ja merelle laulava viihteellinen kesäkonsertti vie kuulijat purjehdusmatkalle maailman seitsemälle merelle. Kotimaisten ja kansainvälisten merestä innoittuneiden klassikkosävelmien välissä kuullaan ajankohtaistakin puhetta ihmisen ja meren välisestä suhteesta sekä pohdintaa merien nykytilasta.

Konsertin solisteina purtta keikuttavat laulajat Essi Luttinen ja Sören Lillkung. Perää pitävät saksofonisti Jusu Heinonen ja kippari Petri Haapasalo pianon äärestä. Sisäänpääsy 10 €.

PERJANTAI 22.7. KORPO SEA JAZZ: ZENUX

From Berlin to Pargas! Korpo Sea JAzz’n vierailukonsertti Jazz Café AXOssa perjantaina 22.7. klo 19:

Axossa kuullaan Zzenux-yhtyeen perustajien Max Zengerin ja Ilkka Uksilan duoa. Konsertin ohjelmisto koostuu Zengerin ja Uksilan omien sävellysten lisäksi kontrafakteista, eli jazzstandardien harmonioiden päälle sävellettyistä kappaleista, jotka sisältävät Zengerin mukaan ”koukuttavia ja kimurantteja melodioita Lennie Tristanon, Lee Konitzin ja Warne Marshin hengessä”. Liput 23 €. Osta liput täältä.

TIISTAI 16.8. REDD VOLKAERT

Grammy-palkittu countrykitaristi suoraan Texasin Austinista tekee ainutlaatuisen konserttivierailun Paraisille Jazz Café AXOon tiistaina 16.8. klo 19. Liput 25 €.