JÄRJESTÄ IKIMUISTOISET JUHLAT TAI KOKOUS JAZZ CAFÉ AXOSSA!

Etsitkö yritystilaisuudelle, pikkujouluille, syntymäpäiväjuhlille tai valmistujaisille juhlapaikkaa tai tilaa kokoukselle? Jazz Café AXO on viihtyisä, n. 50 hengen ravintolasali A-oikeuksin keskellä Paraisten keskustaa. Salin varusteluihin kuuluu myös 60 tuuman taulutelevisio, jonka voi yhdistää tietokoneeseen presentaatioita varten sekä laadukas koko salin kattava äänetoistojärjestelmä.

Anna meidän suunnitella ja toteuttaa toiveittesi makunautinnot juhlaasi tai kokoukseesi! Keittiömme valmistaa tarjoilut tilaisuuteesi toiveittesi mukaan pikkusuolaisesta aina kolmen ruokalajin illalliseen.

JUHLAPALVELU ON MYÖS OHJELMAPALVELU!

Jazz Café AXOn vahvuus on sopivan ohjelmakokonaisuuden rakentaminen orgaaniseksi osaksi onnistuneita juhliasi. Räätälöimme ohjelmatarjonnan asiakkaan toiveiden mukaan ja artistikontaktimme kattaa koko kotimaisen esiintyjäverkoston. Meidän kautta järjestyy juuri oma suosikkiartistisi illan esiintyjäksi!

Onnistuneet juhlat päättyvät sujuvaan kotiinpaluuseen! Pyydä tarjous yllä mainittujen palveluiden lisäksi myös kuljetuksesta! info@jazzcafeaxo.fi / 0400 169 7114