Jazz Café AXO on syksyllä 2021 avannut rento lounaskahvila, seurusteluravintola ja elävän musiikin klubi perinteikkäällä kahvilapaikalla Paraisten keskustassa. Palvelemme asiakkaitamme monipuolisella konseptilla, olemme avoinna päivittäin. Lounaan lisäksi kahvila tarjoaa suolaisia ja makeita kahvilatuotteita, laadukkaita erikoiskahveja, bistrohenkisen menun sekä mukavan valikoiman viinejä, oluita ja siidereitä.

Ravintolapalveluiden lisäksi vahvuutemme on runsas ja monipuolinen livemusiikkitarjonta. Nimekkäidenkin artistien roster houkuttelee väkeä myös saariston ulkopuolelta.

Olemme pieni yksityinen perheyritys. Tunnelma on rento ja moderni. Jazz Café AXOn atmosfääri on mielenkiintoinen yhdistelmä saariston parhaita puolia mannereurooppalaisilla vaikutteilla.

Meillä on jatkuva haku työntekijöistä. Tällä hetkellä haussa on kahvilatyöntekijä, joka palvelee monipuolisesti kassalla, salissa, valmistaa erikoiskahvit ja ruoka-annoksia tarjolle ja auttaa keittiössä kylmäpuolella. Kesää kohti tarve kausityöntekijöistä ja tarjoilijoista kasvaa. Haemme myös toista kokkia.

Haemme ennen kaikkea hyvää tyyppiä, joka on tarvittaessa kiinnostunut kehittämään kanssamme konseptia, hiomaan ruokatuotteita, ideoimaan ja tuomaan oman persoonansa osaksi kahvilan työyhteisöä ja palveluhenkeä. Sinun ei tarvitse olla aikaisempaa työkokemusta, me perehdytämme tarvittaessa kaikkiin tehtäviin. Tarjoamme sinun tarpeidesi mukaan joko kokoaikaista tai osa-aikaista työtä. Työvuorot pystytään tarvittaessa räätälöimään. Myös iltatyö / viikonloppuvuorot on mahdollisia esimerkiksi opiskelijoille.

Työyhteisömme on tiivis. Kaikki tekevät kaikkea ja työtehtävien monipuolisuus riippuu vain tekijästä. Jos olet valmis tarttumaan avoimesti kaikkeen toimeen ja oppimaan uutta, rakastat jutustella ihmisten kanssa, olet kiinnostunut ruuasta ja juomista ja olet jopa vähän myyntihenkinen, otamme sinut ilolla mukaan rentoon ja persoonalliseen työporukkaamme. Palkkauksessa huomioidaan osaaminen, sitoutuminen ja tehtävät. Hyvästä työstä palkitsemme mielellämme bonuksin.

Lähetä hakemus jo tänään ja sovitaan yhdessä sinulle sopivat työajat ja palkka!

Yhteydenotot: info@jazzcafeaxo.fi . Lisätietoja puhelimitse numerosta 040 706 7507.