Jazz Café AXOssa soi viikottain livemusiikki. Perjantai-iltaisin kuullaan vaihtuvia artistivieraita ja konsertteja. Illat ovat pääosin maksullisia. Lauantai-illoissa tunnelma pubimaisempi ja illat ovat useimmiten maksuttomia, ellei toisin mainita.

Huomioithan, että liveiltoihin varaamme pöytiä vain ruokaileville asiakkaille. PIDÄTÄMME OIKEUDET KAIKKIIN MUUTOKSIIN KOSKIEN TAPAHTUMIA.

TIISTAI 30.5. & KESKIVIIKKO 1.5. WAPPUPIPPALOT!

🎉 Aattona tarjolla klo 14 lähtien kermaista lohikeittoa ja hampurilaisia. Illalla klo 21 Pete & Friends viihdyttää. Koko illan soi 70- ja 80-lukujen herkullisimmat hitit livenä ja levyiltä iltamyöhään asti.

🎉 Vappupäivänä pippalot jatkuu kello 14 alkaen. Nälkään ja mahdolliseen heikotukseen tarjolla sillileipä + burger-combo hintaan 19,90 €. Essi ja Pete esittää vappuisaa musiikkia klo 16.

🎈🎈🎈VAPAA PÄÄSY KOKO VAPUN! 🎈🎈🎈


KESKIVIIKKO 22.5. ILTA DICK HOLMSTRÖMIN SEURASSA

Näyttelijä Dick Holmströmin oma ilta Jazz Café AXOssa on läpileikkaus Paraisilta ponnistaneen taiteilijan urasta ja elämän lauluista. Luvassa on tarinoita ja lauluja, illan isäntänä toimii pianon takaa Petri Haapasalo. Liput 15 €.