SHOW & DINNER SAMASSA PAKETISSA

Jazz Café AXOssa on tarjolla neljä iltaa pikkujouluajan SHOW & DINNER -iltoihin. Valittavana on kaksi eri ohjelmakokonaisuutta, menu kaikkiin iltoihin on sama.

Viihteen monitoimija, pitkän uran show- ja teatteriesradeilla tehnyt Ami Aspelund vie pikkujoulun juhlijat perjantaina 25.11. ja lauantaina 26.11. klo 19 pohjoismaisiin tunnelmiin.  Ohjelmassa kuullaan paitsi säveliä Pohjolasta Amin uusimmalta levyltä myös ripaus bluesia, show-viihdettä ja teatterimusiikkia pitkän uran varrelta. Amia säestävät multi-instrumentalisti Jusu Heinonen ja pianisti Timo Kajamies, joka paikkaa sairastuneen Petri Haapasalon.

Paljon kysytty ja toivottu Tango Sopranos eli sopraano Angelika Klas ja mezzosopraano Essi Luttinen pianistinaan Petri Haapasalo palaavat vielä kerran Jazz Café AXOn ohjelmistoon! Tällä kertaa Tangosopraanot pukeutuvat jouluun ja vievät pikkujoulun juhlijat tangon intohimoisiin pyörteisiin perjantaina 2.12. ja lauantaina 3.12. klo 19.

Iltaan sisältyy myös kolmen ruokalajin pöytiin tarjoiltu illallinen, jossa lautaselle on koottu Jazz Café AXOn oman väen suosikit joulun mauista. Illalliskortin hinta on 59 € sisältäen ohjelman, illallisen ja alkudrinkin. Ami Aspelundin iltoihin (pe 25. ja la 26.11.) on myös mahdollista ostaa pääsylippu ilman ruokailua hintaan 20 €.

Varaa nyt paikka seurueellesi Jazz Café AXOn pikkujouluihin soittamalla 040 169 7114 tai meilaamalla info@jazzcafeaxo.fi!

ILLAN MENU

Joulu lautasella

ALKUPALALAUTANEN MERELTÄ

Hannun lämminsavulohta ja tilli-limesilliä

Jonnyn graavilohi ja saaristolaisleipää

Gubbröra à la Pete

Mörkbyn perunat

PÄÄRUOKA

Muskottipähkinäinen perunalaatikkonen

Paahtopaisti

Axon jouluinen basilikarosolli

Heisalan omenaglögi-marmeladi

JÄLKIRUOKA

Luumu-riisi-cocktail L, G

VIINIPAKETTI